Hundarna

Kopparås Heather "Astrid"

NORD UCH JEUW-15

Sommaren 2014 flyttade Kopparås Heather "Astrid" hem till oss. Vi imponerades redan i valphagen av Astrid, när hennes kullsyskon låg och sov tillsammans gick hon ensam iväg på upptäcktsfärd och nyfikenheten har hon fortfarande kvar. På torpet är hon självutnämnd väktare, hon håller flocken inne och vilda djur ute från tomten och älskar att sitta ute och spana, oavsett om det är sol eller regn.

 

Hon älskar att arbeta, oavsett om det är utställning, agility, viltspår eller kurragömma.

Kopparås Lynn "Nellie"

 

Nellie flyttade till oss när hon var åtta månader gammal och är en av de smartaste hundarna någon av oss har träffat. Hon har ett oerhört tydligt sätt att berätta vad hon vill och när hon vill ha det (vilket ofta är godis, helst för några minuter sedan). En bestämd dam som tydligt visat alla i familjen vem som på riktigt bestämmer. Hon har ett stort ordförråd vilket inneburit att ord som middag, godis och katt fått bytas ut till engelska motsvarigheter.

 

Tillsammans med Isabell tävlar hon i agility och viltspår och tillsammans med David tävlar hon i rallylydnad. Hon har aldrig gillat utställning men sitter gärna med vid "ringside", så nära fikan det bara går.

Riddartorpets kennel föder upp Västgötaspetsar i Nårunga, Vårgårda.

Kontakta oss

 

Nårunga Åbacka,

441 94, Alingsås

 

Info@riddartorpetskennel.se

Isabell@riddartorpetskennel.se

+46701865053

David@riddartorpetskennel.se

+46768598307